Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Túlvilági kapcsolat

2013.01.06

 Kapcsolat a túlvilággal

 

Ahoz, hogy elhúnyt szeretteinkkel kapcsolatot tudjunk létesíteni, nem csak a hagyományos szellemidézési módszereket használhatjuk, alkalmazhatjuk. A tecnika régen és ma is rendelkezésünkre áll, hogy meghhaljuk, meglássuk az elhunytakat.

 

Egy német fizikus 1985-ben képeket fogadott halott rokonáról a televízión keresztül. A fizikus szerint a televízió az egyik legegyszerűbb módja a szellemidézésnek, bár néha csak hangok jönnek elő, ezek minősége pedig attól függ, hogyan hangoljuk a készüléket.
Miután a kutató is meghallt, az ő képét is látták európai kutatók. Otthon is lehetőségünk van a szellemeket a képernyőn megpillantani. ehez nem kell más, mint egy televízió, egy videókamera valamint egy videómagnó. A kamerának magát a tévét kell vennie, a képernyőjét magát amely visszaküldi a képet a viedónak, így mintegy létrehozva egy végtelenített képet. Mindent rögzítsünk a videóval, majd a felvételt megvizsgálva emberi alakzatokat pillanthatunk meg.

A mobiltelefonok és a vezetékes készülékek is egyaránt fogékony eszközök, hogy a lelkeket meghaljuk. az első felvételek azonban még magnón lettel rögzítve.

Ha pedig biztosra szeretnénk menni, próbálkoznunk kell egy olyan szerkezettel, több frekvenciát képes egyszerre fogni. A kutatók többsége ezért jobban kedveli az analóg felvevőket, mivel a hangok jobban kódolódnak bele a kazettába. Az analóg felvételek jobban , tisztábban hallhatóak, a digitális felvételeket azonban szélesebb spektrumban vizsgálhatók. Érdemes alacsony frekvenciájú mikrofont használni, hiszen a tudósok szerint a hangok alacsony frekvencián jellennek meg, az emberi fül számára nem hallható infrahangok alatt.